Mangel på fotballer og utstyr..

Vi hadde i kveld et møte på Staaltun, og på grunn av gjentatte tips tok vi en tur for å se om det lå så mye utstyr ute om natten som vi har fått høre fra mange kanter den siste tiden. Dette er hva vi fant baneområdet (godt synlig) når alle hadde gått hjem i kveld (bilde).

Vi vil presisere at når et lag tar ut utstyr så skal det like mye utstyr inn igjen. Dette gjelder selv om det laget som tok ut utstyr har levert det til noen andre som overtar banen, baller, vester og/eller kjegler. Vi har ikke økonomi eller lyst til å kjøpe så mye baller og utstyr som vi nå mister.

Oppfordrer i tillegg alle lagledere til å snakke med spillerne om at baller som barna finner eller har hjemme nå, og som har tilhørt Staal, skal leveres tilbake på Staaltun så snart som mulig. Dette må forklares for alle til og med 12 år i alle fall, da vi (i alle fall Roald) har snakket med flere opp til denne alderen som har "funnet" Staal-baller i f.eks bingen eller utenfor, og da mener at disse da kan tas med f.eks hjem..

Vi må forbedre oss på dette området, hvis ikke blir det lite baller på treningene fremover!

Hvis noen har en god løsning på dette problemet så mottas innspill med takk! (Å gå tilbake til egne baller til alle lag er i utgangspunktet ikke et alternativ pr i dag)

Med handlingskraftig hilsen
Gunnar og Roald

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *