Staal – Austrått 5-0

Det ble en solid seier for Staal på mandag da Austrått ble slått 5-0.

Staal tok 3 viktige poeng hjemme mot Austrått. Kampen åpnet bra, og Staal fremstår veldig solide i 1 omgang.

Defensivt er det stort sett trygt, og laget er aggressive og gode i gjenvinningen. Offensivt er det også mye positivt. Laget klarer å få bra tempo på ballen, og da sliter Austrått med å henge med.

Staal kan gå til pause med en fortjent 2-0 ledelse, etter 2 mål av Lars E Danielsen.

2 omgang åpner også bra, og Staal tar tak i kampen. 3-0 kommer tidlig i 2. omgang. Nok en gang er det Lars E Danielsen som gjør et fint mål. Dermed punkteres kampen.

Resten av kampen preges av et Staal lag som slipper ned skuldrene og jager flere mål. Det blir noe ustrukturert, og en del feil valg i denne perioden. Allikevel så skapes det flere sjanser, og det er ikke ufortjent at Kristoffer Ramsland kan øke til 4-0, og Lars E Danielsen setter punktum med 5-0 etter sin fjerde scoring for dagen.

Det er gledelig at det endelig løsnet for laget og Lars E spesielt. Vi tar med oss denne opplevelsen videre, og skal jobbe hardt for å bli enda bedre i samhandlingen offensivt.

Seieren gjør at vi melder oss på i toppen av tabellen igjen.

Honnør skal også gis til banemannskapene med A. Alsvik i spissen for jobben som var gjort på banen! Et nyvannet flott gressmatte gjorde spilleforholdene perfekte.

Heia Staal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *