God start på høstsesongen

Damene gjorde en god kamp, og vant fortjent 4-1 over Nymark i dag. Bunnlaget Nymark hadde overhodet ikke tenkt å gi ved dørene, og 1. omgang var jevnspilt, kanskje med et spillemessig overtak til gjestene. Vi slet med å vinne dueller, og å få i gang vårt eget spill i denne omgangen, og det så ut som om vi var preget av alvoret. På et vått underlag, skled ballen fort, og vi fikk litt for mange unødvendige balltap. Vi tok ledelsen ved Birte ca. halvveis i 1. omgang, og Nymark utlignet 5 min før pause, slik at resultatet var 1-1 ved halvtid. I 2. omgang dominerte vi hele omgangen, og vi skapte mange gode sjanser. Birte satt 2-1 etter 5 minutter, og laget hattrick på en utsøkt hel volley fra 14 meter 10 minutter etter. Vi fortsatte å produsere sjanser, og Karina fikk satt vårt 4. etter fantastisk forarbeid av Malin.
En god prestasjon av jentene, og i 2. omgang så vi at vi kondisjonsmessig holder noe bedre enn våre motstandere.
Neste helg venter en vanskelig bortekamp mot Haugar, men vi reiser til Haugesund med god tro på at vi kan ta alle poengene.

Laget: (4-4-2): Astri K. Frafjord – Ingrid Malmberg, Elin Norland, Marte Danielsen, Julie V. Oanes – Tina Andersen (Karina Fjelde 65), Amanda S. Wilson, Berit I. Austvoll, Agathe Malmberg (Eline Norland 62) – Birte H. Svines, Malin Lundmann. Ubenyttede innbyttere: Kaja J. Wilson og Charlotte Aakre.