Før kampen: Åkra

åkra

Staal møter lørdag Åkra til bortekamp i 3 div. avd. 6. Åkra ligger på 9. plass med 23 poeng 7 poeng bak Staal som ligger på 2. plass. Åkra har vært meget bra på hjemmebane denne sesongen og står med 5-2-0 og 19-6 i målscore. Staal står med 3-1-4 på bortebane og der er ingen tvil om at borteformen har vært lagets akilleshæl denne sesongen. Hjemmekampen på Jørpeland i vår endte 0-0 i en kjedelig kamp med lite sjanser. Åkra tapte 5-0 mot ett sterkt Bryne 2 lag på mandag denne uken.

Staal vant fortjent 3-1 mot Kopervik sist og spilte en solid kamp. Laget har endel skader for tiden og Even Østensen, Asgeir Austigard, Stian Nag og Eirik Jøssang er alle ute. Sindre Fjelde, Erlend Danielsen og Vidar Harestad er usikre men har alle sjanse å være klar igjen. Mange skader men av disse var det kun Erlend som spilte fra start mot Kopervik så det blir få forandringer fra det laget. Kristoffer Ramsland er tilbake fra suspensjon mens Andri Juliusson er tilbake fra Island hvor han har brukt farsskapspermisjonen godt med innhopp for IA Akranes som kjemper om opprykk til toppdivisjonen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *