Spillerpresentasjon: Arild Eie #23

Av en rekke lovende unggutter i Staal, er det på høy tid å presentere en coming man i Arild Eie. At Arild valgte å satse på fotballen var ingen selvfølge. Som ung gutt var det skuespillerkunsten han brukte mesteparten av sin fritid på. Med hovedrolle i en rekke storsatsinger i Fiskå Barnehage gikk det gjetord over hele strandalandet om hans prestasjoner på scenen. Denne gutten kunne nå langt! Men etter heftig overtaling fra storebror David og Onkel Eirik (Jøssang) begynte sakte men sikkert drømmen om Hollywood å handle om drømmenes teater og Old Trafford for den håpefulle. Arild valgte tilslutt fotballen og det er vi i Staal glade for.

arild

Fotballspilleren Arild er en likandes kar som til vanlig studerer idrettsfag på Strand videregående skole. Allerede i fjor begynte flere av de ivrigste Staal supporterne å legge merke til den lettbeinte teknikeren som gjorde det meget bra på rekruttlaget. Med løpskapasitet, fint driv og en voldsom fart hadde Arild en imponerende høstsesong for Staals nestbeste. Dette resulterte også i flere gode innhopp for A-laget.

Selv om Arild normalt er kjent som en slepen midtbanespiller, har han vært fast inventar på høyreback i årets oppkjøring. Her har han gjort sine saker veldig bra, til tross for at dette er en ny posisjon for Fiskågutten. Allerede nå ser man mye av det samme i Arild som man for et par år siden så i Georg Andre Danielsen, som i våre øyne har vokst seg til å bli den beste backen i divisjonen.

Vi i redaksjonen har i likhet med trenerteamet stor tro på Arild i årets sesong. Han har alle forutsetninger for å bli en strålende back og nok en gang er det utrolig gøy at en av klubbens «egne» (unnskyld Fiskå og MIL) blir gitt muligheten på A-lagsnivå. Vi har vært heldige og fått et kort intervju med Arild:

Navn: Arild Eie        
Alder: 19
Yrke: Driftstekniker
Draktnummer: 23
Posisjon på banen: back/midtbane
Høyde: 1,82

Vekt: 65
Sivil status: singel

Tidligere klubber: Fiskå og Midtbygden
Personlig ambisjon på fotballbanen: Bli best mulig
Hvor ofte trener du i uken: 10-11
Beste medspiller: Sigurd Kleven
Verste motspiller: Vebjørn Aspøy
Morsomste medspiller: Vidar Harestad
Mest seriøse medspiller: Harald Haualand

Hva tror du om sesongen 2015: Tror det blir en bra sesong

Favorittlag: Manchester United
Favorittspiller: Wayne Rooney
Hobby utenom fotballen: Det meste av annen idrett
Ser helst på TV: Komiserier
Hører helst på: Ed Sheeran
Favorittreisemål: Lanzarote
Favorittmat: Biff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *