Staal Jørpeland fremdeles best!

På ett område er vi fremdeles best. Idrettslaget vårt ligger nemlig klart foran alle andre lag og organisasjoner i Strand når det gjelder antall grasrotgivere. Som kjent blei det jobbet målrettet blant medlemmene våre da Norsk Tipping innførte den populære ordningen – GRASROTANDELEN – i 2009.

Vi har hvert år hatt enkelte vervekampanjer, og dette har ført til at antallet pr. i dag er hele 617 «Staal-grasrotere». Norsk Tipping melder at det fremdeles er mange – også i Strand!!! – som ikke er tilknyttet ordningen.

Nå er vi klar for sommerens aksjon! Greier vi å øke antallet til f. eks. 650 stk. i ukene framover – og til 700 stk. før årsskiftet? Det krever selvsagt litt ekstra innsats fra medlemmene våre!

Hvordan gjør vi det?

Først «lærer» du deg hvordan Grasrotandelen virker: Staal får 5 % av det beløp spilleren satser på Lotto, Vikinglotto, Joker, Tipping, Oddsen, Keno, samt terminalspillene Multix og Instaspill (10%). Viktig å informere om at Staals 5 % ikke trekkes fra spillebeløp eller premiebeløp, men fra Norsk Tippings overskudd! Det betyr at det koster ikke en eneste krone å være med på ordningen!

Med høflig frimodighet spør du venner, naboer, arbeidskamerater og ikke minst slekt – f. eks. kan unge Staal-medlemmer i sommer ta kontakt med (Lotto-spillende?) besteforeldre/oldeforeldre – enten ved besøk eller via brev/telefon/sms/mail (uansett hvor i landet de bor) – og forklare hvor enkelt (og viktig!) det er å bli grasrotgiver, og eventuelt også hjelpe til ved registrering.

Hvordan bli registrert?

Alle som har spillekort hos Norsk Tipping, kan velge en av disse fremgangsmåtene:

1) Gi beskjed ved innlevering hos kommisjonær (Narvesen, Rema, Kiwi, Rimi, HelgøMeny etc) at Staal Jørpeland IL skal få grasrotandelen.

2) Via internett googles Grasrotandelen – enkel instruksjon til «Tilknytt Staal Jørpeland IL»

3) Via mobil – send <Grasrotandelen 985336911> til 2020 for registrering

4) Du kan selvsagt også registrere via NT`s hjemmeside – norsk-tipping.no

La det gå sport i denne vervekampanjen! Stå på og lykke til! Heia Staal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *