Mot alle odds

Allerede i april ble vi «sendt ned» en divisjon av diverse eksperter. «For ambisiøst. For romantisk. For dårlige spillere» – ble det sagt. Vi mistet spillere før sesongen, vi mistet spillere i sommerpausen, vi mistet spillere i slutten av sesongen. Det var ingenting som tilsa at Staal Jørpeland skulle spille i 3. divisjon til neste år

…. men trenerteamet og guttene mistet aldri troen på spillestil, opplegg og hverandre. Vi kjempet knallhardt på hver trening. Ofret ferier, husbygging og til tider familie for hverandre. I dag kom belønningen. 3-1 mot Hinna. Firebarnsfar Andri Juliusson med mål og 2 assist. En spiller som har gitt dedikasjon og offervilje et ansikt. En som stod opp når alle andre hadde gitt opp.

I dag sikret vi plassen i divisjonen. I dag klatret vi til toppen av tabellen en serierunde før slutt. Vi skal spille 3. divisjon også til neste år.

Mot alle odds.

WE MADE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *