Ny friidrettsleder i Staal

Anne C. Jørpeland tok nylig over som ny leder i Staals friidrettsgruppe, etter at Svein Haugan valgte å trappe ned i vinter.

-Kan du si litt om deg selv Anne?

– Jeg er glad i aktive og glade barn som koser seg med sunne aktiviteter. Jeg er utdannet som sosialpedagog og jobber på Hundvåg skole, hvor jeg blant annet har ansvar for trivselsleder- programmet. Jeg har drevet med idrett i ca. 30 år, først og fremst håndball, men var også aktiv innen friidrett.

-Hva er det som får deg til å ta på deg et lederverv i Staal?

-Jeg stortrives i friidrettsgruppa til Staal, hvor ett av mine to barn er aktiv. Jeg har vært med i miljøet der i fem år. Ledergruppa i friidretten er en flott gjeng som står på for at vi skal ha et bredt og godt tilbud til barna, noe som er mye av årsaken til at jeg har tatt på meg vervet som leder for gruppa. Jeg ønsker at vi skal kunne være en arena der alle kan komme å trene og ha det kjekt på sitt nivå, og finne aktiviteter de liker og ønsker å holde på med. Aktive barn er glade barn!

 

Vi ønsker Anne lykke til videre med det gode arbeidet i friidrettsgruppa.