Hvilke sider trengs på fotballwebben?

800px-web_2_0_map_svgHvilke undersider trenger vi for Staal fotball?

Forslag notert hittil:

– Info om dommere, kurs, godtgjørsle, dommerpresentasjon

– Anlegg

– Ryfylkehallen

– A-laget

Flere innspill? Legg inn som kommentar til dette innlegget.

1 hendelser på “Hvilke sider trengs på fotballwebben?”

  1. Som utdanningsansvarlig i klubben så kunne jeg godt tenke meg meg en underside der jeg kan orientere om kurs som kommer opp/evt. kurs som er avviklet – trenere som er blitt utdannet på diverse nivåer etc.

    Jeg har også ansvaret for oppfølging av adelskalenderen (antall offisielle kamper spilt for A-lag herrer)og må ha en mulighet til å presentere denne fra tid til annen.

    Videre er jeg også ansvarlig for registrering av antall år aktive såvel sportslig aktiv som aktiv i administrasjon/lagleder/trener etc. vet ikke om alt dette kvalifiserer til flere undersider eller om det kan lages en samle side – det overlater jeg til ekspertisen.

    Forøvrigt; kjempeflott tiltak med ny hjemmeside som allerede er interesant å lese og som jeg tror helt sikkert kommer til å bli en kjempesuksess !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *