Info om Plussbankcup 1.-5. juli

Plussbankcup
Plussbankcup

Som kjent er Sørlandscupen avlyst. 13- og 14-åringene leter etter alternativ cup.

Torsdag 6. mars hadde Linda Nag (j-14), Terje Krumsvik (g-13), Olav Barka (g-14), John Sandvik (j-13), Sigurd Norland (j-14) og Tor Inge Jøssang (g-14) møte med Tore Løvland i Plussbankcup.

OPPLEGG I PLUSSBANKCUP:
Kamper for alle unntatt jenter-14 blir på Moseidmoen i Vennesla, hvor det er 2 kunstgras og 1 grasbane. Klubben Vindbjart er ansvarlig for opplegget i Vennesla. Jenter 14 får kampene på nærmeste bane i Kr.sand – dvs Sukkevann (Randesund), Kristiansand stadion eller Karrus, som alle ligger ca 15 min unna Vennesla.

Det ser ut til at Staal-spillerne kan få overnatting på Moseidmoen skole, rett ved siden av stadionanlegget. Det er mulig å bo på Moseidmoen skole for foreldre også. Eventuelt Hotell Norge, Hotell Sørlandet, Hamresanden camping, Ansgarskolen, samt private som leier ut (annonserer på cupens web). Men de frammøte konkluderte med at Birkeland folkehøgskole er å foretrekke, selv om det er en halvtimes kjøring til Vennesla.

Frokost og kvelds serveres på skolen hvor spillerne bor, middagen blir i Venneslahallen. Ferske brød til måltidene, inkludert glutenfri. Det serveres ikke svinekjøtt til noen måltider jf våre nye landsmenn.

Det er gratis skyttelbuss på Vennesla og gratis rutebuss til Kristiansand for de med deltakerbånd.

Aktiviteter utenom fotballen (åpningsshow, isbading, sumobryting, spikermatte, pil og bue, melkespann). Halv pris i Dyreparken: kr 250 for 2-dagersbillett pr stk. både for voksne og barn.

PRIS
1300 pr spiller. 1500 per lag som må betales innen 14 dg etter påmelding.

REISE:
Staal må i praksis dra nedover tirsdag 30. juni. Det er som kjent reservert buss. En annen mulighet er å ta toget fra Stavanger til Vennesla. Da vil vi bli hentet med buss på togstasjonen av arrangøren. Grupper på 10 personer eller flere, får grupperabatt hos  NSB. Pris pr voksen tur/retur kr 598,- Pris pr barn tur/retur kr 299,-

KAMPENE:
Alle lag får spille minst 4 kamper i innledende serie. Det blir to kamper en av dagene i innledningsrunden, dvs 1 kamp de to andre dagene. De to beste lagene i gruppespillet går til A-sluttspillet, de to dårligste til B-sluttspillet. A-sluttspillet går søndag i Kristiansand, B-sluttspillet er ferdig lørdag kveld og spilles der man er (Vennesla). Ved tap er cupen i iverste fall over fredag kveld. Medalje til de tre beste lagene, pokal til beste klubb. Sportslig er cupen utvilsomt mer interessant enn Sørlandscupen som hadde begrenset deltakelse.

2 hendelser på “Info om Plussbankcup 1.-5. juli”

  1. Tilbakeping: Info om Plussbankcup «

  2. Tilbakeping: Påmelding Plussbankcup 1.-5. juli «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *