Aktivitetsgruppen i Staaltun

Aktivitet i Staaltun
Aktivitet i Staaltun

Vil du være med på et par sosiale dugnader? Aktivitetsgruppen på Staaltun trenger flere voksne til å være med å drive arrangementer.  Dette er kjempeviktig for driften og aktivitetene rundt Staaltun. Bli med å ta et tak for Staal, bli med i Aktivitetsgruppen.

Vi driver åpen kiosk i ukedager
Åpen kiosk under A-lagets hjemmekamper
Arrangerer diskotek, bingo, quiz, mm. for barn og unge

Kontakt : hs@staal-il.no eller fyll ut boksene under om DU er interessert i å bli med

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobil’ type=’text’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’text’/][/contact-form]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *