Hallgeir fokuserer på neste kamp

Etter to seire på rappen er Staal kommet perfekt i gang med årets sesong i 3. divisjon.

– Det gir en god følelse å komme igang med to seire. Samtidig må vi holde oss på bakken og fokusere på neste kamp. Det blir mange kamper  framover, så vi kan ikke gå rundt og glise – selv om vi gjorde det på treningen i dag (tirsdag). I morgen fokuserer vi på det som kommer på torsdag, forteller Staal-trener Hallgeir Hinna.

TORSDAG 7. MAI KL 19: Stavanger 2 – Staal Jørpeland,    M 3.div avd 12

– Vi er godt fornøyd med prestasjonene mot Bryne. Men det er masse ting å ta tak i spillemessig. Spesielt i 2. omgang synes jeg vi blir litt for hissige på grøten. På overganger slår vi litt for ofte på førstebevegelsen i stedet for å ha is i magen og holde mer i ballen. Jeg ønsker vi hadde prøvd å skape flere 2 mot 1 situasjoner for å få klarere målsjanser. Ikke bare å forsøke å stikke gjennom til Arne eller Eirik. Bryne var 10 mann i 2. omgang og jaget fordi vi ledet 3-0 til pause. Det skulle vi vært flinkere til å utnytte.

Vi har hatt skader og har derfor forhåpentligvis noe å gå på spillemessig. Moralen og innsatsen i laget er prima. Så dette lover godt for sesongen, synes Hallgeir.

Staal Jørpeland-Bryne II 4-1 (3-0)
1-0 Erlend Danielsen (2), 2-0 Arne Dalehaug (37), 3-0 Per Krister Bjørlo (42), 3-1 Jakop Storhaug (50), 4-1 Erlend Danielsen (str. 90)
Dommer: Lars Madland, Varhaug
Gult kort: Sindre Fjelde (Staal), Jakop Storhaug (Bryne II)
Rødt kort: Sverre L. Larsen (to gule)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *