Fotballformannen skryter av Viking

Etter den vellykkede Viking-treningen og åpningen av kunstgresset, har fotballformann sendt følgende mail til eliteserielaget.

———- Forwarded message ———-
From: Loug, Sigurd
Date: 2009/8/21
Subject: Tusen takk for besøket på Jørpeland onsdag
To: Egil.ostenstad
Hei,

På vegne av Staal Jørpeland vil jeg takke Viking for et særdeles vellykket besøk.

Dere har helt sikkert skaffet dere mange nye unge Vikingtilhengere for livet.

Spillerne oppførte seg fantastisk. Meget tolmodige og høflige overfor autgrafjegerne, og damene som hadde laget kveldsmaten var bare så imponerte over hvor greie og høflige de var.

Når dere skal planlegge neste sesongoppkjøring er vi meget interessert i å få arrangert en treningskamp på kveldstid mellom Viking og Staal sine A-lag på den nye kunstgrasbanen. Kveldmat i klubbhuset etter kampen blir da tilbudt som på onsdag.

Strandaland er «Vikingland» og dette besøket forsterket denne tilknytingen betydelig både blant de unge og eldre.

Igjen, Tusen takk for besøket!

Mvh,
Sigurd Loug
Formann fotballgruppen

Staal Jørpeland IL