Tyrkia blogg – 1. Før avreise

Sjefsblogger Stian Nag

Heisann folkens! Da var vi klar igjen til avreise  Det skal bli fantastisk å få skikkelig godt gress under støvlene. Kjenner av vi begynner å bli litt lei av snøen nå. Været som er meldt i Side er varierende, men med solid temperatur rundt 20 grader er ikke å forakte uansett. Det knytter seg selvsagt stor spenning til hvem som skal ta hovedrollen som bassengterrorsjef etter at hjelmelands-reven (Sigve) må være hjemme å tjene fedrelandet. Usikkerheten og spenningen kommer til å være til å ta og føle på, og dessverre lever nok de vesle guttevalpene farlig (survival of the fittest prinsippet). Det knytter seg selvfølgelig også stor spenning til om Kimmi kommer seg opp bakken igjen på andre halvdel av Rennfasttunnelene med sin smekre Micra 1.0.

Ellers er det notert at nysigneringen Martin Knutsen dessverre har kommet forferdelig skeivt ut når det gjelder romvalget. Å havne første turen på rom med Vidar (tattlerau nr 1) og Sindre (Lars Monsen) er ikke akkurat god bingo. Dessuten kan jeg bekrefte at snorkevrælene til en av dem slår ut på richters skala. Men lykke til uansett Martin!

Jeg kan uansett bekrefte at gjengen er klar for en herlig treningsuke med et hardt program, og det ser ut som det blir foreløpig 2 kamper på oss også der nede.

Herlig at guttespillerne som har blomstret på trening, får muligheten til å være med på en slik reise. Måten de har vist seg på trening er eksemplarisk, med god treningsvilje, gode holdninger og en bra innsats. Gode forbilder for kommende generasjon!!

Men nå er mp3 spilleren klar og lastet opp med nyeste funky house music, og alt er pakket og klart til avreise. Kommer til å blogge hver kveld der nede, så det er bare til å henge med.

Har vi forresten en frivillig i salen som kan være standby med bil til å plukke opp alt Øyvind glemmer hjemme? Så vi slipper å snu på veien. På forhånd takk!

Stian

2 hendelser på “Tyrkia blogg – 1. Før avreise”

  1. Flysoldat Christensen

    Dåkk får ha en god tur gutta!! 😉 synd at eg må ver her å tjene federlandet ja. Tror den der direkte telefonlinja fra Hallgeir til Kongen har blitt kutta, så det e det som e årsaken t at eg ikkje fikk perm.

    ses når dåkk komme hjem! saste på at vi e ett skritt nermere opprykk og 2.divisjon då 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *