Staal-Viking 2 0-3

Tommy Høiland satte inn 3-0 målet

Et toppet Viking 2 lag slo ikveld Staal 3-0 etter å ha ledet 1-0 til pause. Viking stilte med mange spillere fra A-lagstroppen og dro i land en klar seier. Staal hang godt med i store deler av kampen, men 2 sene Vikingmål ødela noe av inntrykket. I en jevn første omgang skårte Viking etter en corner, men Staal hadde også flere gode muligheter med Lars Edvard Danielsen og Daniel Hawkins. I andre omgang trykket Viking 2 mer på, men Staal var også da frempå med flere gode muligheter. På Staal fikk Ørjan Høllesli, Daniel Hawkins, Martin Knudsen og Kristoffer Ramsland sine hjemmedebuter. Viking 2 sine mål ble satt inn av Lars Marvik, Joakim Austnes og Tommy Høiland.

2 hendelser på “Staal-Viking 2 0-3”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *