Siste tilskudd på Staal-stammen

Daniel Hawkins er en sjelden vare. Han er fra Randaberg, men pendler til Jørpeland for å spille for Staal. Staal-il.no tok en prat med midtbaneeleganten.

Velkommen til Staal. Gratulerer med en god debut mot Viking 2. Hva synes du om kampen?

Jeg synes det var en god kamp, spesielt 1. omgang. Vi jobbet å sto på så lenge kreftene holdt. Synd vi ikke fikk med oss et litt bedre resultat.

Du er fra og bor på Randaberg, hvorfor valgte du å spille for Staal?

Jeg har mye slekt på Jørpeland og en ivrig onkel som lurte på om jeg var interessert i å komme inn å prøve meg. Jeg var sulten på å spille fotball igjen etter en litt lengre pause og når Hallgeir ringte ble det bare sånn.

Hvordan er du fornøyd med mottakelsen du har fått i klubben?

Jeg er veldig fornøyd me mottakelsen jeg har fått. Spillerne, trenere og støtteapparat har tatt meg imot med åpne armer og det virker som et veldig godt miljø på Jørpeland.

Hva tror du om sesongen som starter om to uker?

Jeg tror Staal har gode muligheter til å rykke opp, men det spørs jo hvor sterke Viking 2 blir.

Du har tidligere vært på prøvespill i Middlesbrough og spilt for Randaberg på et høyere nivå. Har du fortsatt ambisjoner om å spille på høyt nivå?

Jeg var veldig ivrig før og hadde store ambisjoner om å bli professjonell fotballspiller, men nå har jeg skrudd ned forventningene en smule og ønsker bare å ha det kjekt å gjøre det best mulig med Staal.

Hvordan går det å pendle fra Randaberg til Strandalandet?

Pendlingen går fint foreløpig. Jeg får fri en gang i blant av Hallgeir og det hjelper godt på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *