Rapport fra G12 i Kristiansand

Hei alle dere hjemme:-) Her i Kristiansand har vi det helt topp med en kjempe flott guttegjeng som skinner like fint som vårsola i Kristiansand 🙂

I dag har vi spilt 3 innledende kamper. Det er kjekt å se hvor flinke alle guttene er blitt og hvordan de tar ansvar og trør til. Det var ikke mye som skulle til før de hadde vunnet alle 3 kampene. Det ble seier 7-5 over Randaberg, tap 11-9 mot Otra og seier over Sandnes 1 10-1 🙂

Det ble en nervepirrende kamp mot Kristiansandlaget Otra. Her måtte den ene etter den andre spilleren av banen med skade, og dommeren uttalte etter kampen; «jeg har aldri dømt en sånn intens kamp før» Vi klarte æ følge Otra til 8-8, før alle skadene gjorde guttene lett frustrerte.

Nå har guttene ladet opp til A-kvartfinale mot Holmestrand 1 i morgen tidlig kl 10. 🙂 Vi gleder oss allerede!

Hilsen Inghild og Hilde. 😀

Sender en liten ekstra hilsen til Heidi som er syk hjemme; «Dette skulle du ha vert med på!» 😉

clip_image001    clip_image001[4]   clip_image001[6]    clip_image001[2]    clip_image001[1]

Siste rapport fra G12 i Kristiansand 🙂

Guttene tapte 11-2 mot et kjappere Holmestrand 1. Guttene spilte som vanlig godt angrepspill og forsvar, men tapte kampen på kontringer. Heldige er vi og de foreldrene og besteforeldrene som har fått fulgt guttene i kampene her i Kristiansand. Det har vært en fantastisk opplevelse. Tusen takk for kjekke minner gutter! 😀

Hilsen Inghild og Hilde

PS! Vi spilte mot fetteren til Jone Vestersjø, og herved overbringer vi en hilsen til Jone fra fetter Iver? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *