NM-kamp idag kl. 15:00

Staal møter idag Vaulen på kunstgresset på Jørpeland i første kvalikk runde i NM. Vaulen spiller i år i sørpuljen i 3. div. og åpnet serien med en fin 3-2 seier over Frøyland. Laget er tippet av «ekspertene» til å komme til å slite med å oppnå topp 6 i år men Vaulen har en god stamme med kvalitetspillere i troppen og selv om de kansje ikke er det best trente laget i divisjonen er de alltid vanskelige å slå spesielt på hjemmebane. Laget har som Staal endel skader på viktige spillere som Are Meling, Jarle Eike og Thomas Idsø og kommer nok til å stille i en defensiv 4-5-1 formasjon idag. Tidligere Staalspiller Eivind Staurland blir nok å finne i Vaulens bakre rekker og skal stoppe sine kompiser Erik  Jøssang og Arne Dalehaug. Dalehaug har forøvrig spilt for Vaulen tidligere, noe også skadde Trond Rossemyr og Knut Ivar Tjeltveit har.

Staal hadde en lett rekreasjonsøkt igår for å få fredagens kamp ut av kroppen og skal være klare til ny innsats idag. Øyvind Alsvik som fikk en smell mot Sola står nok over og erstattes sannsynligvis av guttespiller Kristoffer Ramsland. Møt opp å hei Staalguttene på veien mot Ullevål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *