Ny seier til Juniorlaget

Staalguttene med Stig Lyse i spissen for seiersropet fikk mye å juble for etter kveldens 6-2 seier mot Vardeneset. Staal tok kommandoen fra start og var overlegne i 1. omgang og ledet 5-0 til pause. Spesielt Asgeir Austigard som scorte 4 mål var veldig frisk. Det viste seg å være en genistrek av trener Fundingsland å la Spaniaturistene starte på benken. Guttene var nok spillesugne men turen satt nok mer i enn de var klar over for prestasjonen i 2 omg. sank betraktelig. Jostein var naturlig nok veldig fornøyd med guttene sin innsats idag men trekker frem Kristian V. Jacobsen, den sentrale midtbanen med Håvard Barkved og Pål Fjelde og selvfølgelig 4. målscorer Austigard. Staal øvrige mål ble scoret av Pål Fjelde på straffe og Kristian. V. Jacobsen.

Staalguttene får en ny tøff test på lørdag kl. 16:00 på Jørpeland da SIF venter som motstander i 1. runde i cupen. Ryktene sier at SIF satser på NM og vil stille med sine juniorspillere fra Atroppen men å spille mot «bedre» motstand er bare en gulerot og en utfordring Staalguttene gleder seg til.

1 hendelser på “Ny seier til Juniorlaget”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *