Ny seier til J16

Det ble et tett og spennende oppgjør i bortekampen mot Madla tirsdag. Jentene revansjerte seg fra 0-2 tapet i NM-kvaliken for en måned siden, og vant fortjent 1-0. Målet ble satt inn av Liv Andrea Meltveit på et langskudd fra 35 meter. Vi hadde i tillegg et skudd i stolpen, og et i tverrligger, så vi var nærmere 2-0 enn Madla var utlikning. Jentene har løftet seg i det siste, og en strammere forsvarsorganisering begynner å gi resultater. Innsatsen var på topp hele kampen, og duellstyrken til jentene blir lagt merke til av lagene vi møter. Fortsetter vi som dette, ender vi opp i eliteserien til høsten. Før neste kamp får vi forsterket laget med Miriam Høllesli og Camilla Fiskå som melder overgang fra MIL. Vidar og Viking ser sterke ut – Vidar vant 14-0 mot SIF i går. Nettopp Vidar er vår neste motstander 25. mai kl. 19:15 hjemme på kunstgresset. Møt opp og støtt jentene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *