Storseier til jrlaget

Asgeir Austigard er ustoppelig for tiden Foto: Jan Erik Bratteli

Staal sitt juniorlag slo onsdag kveld til med 8-1 (3-0) seier over Vard. Vard som før kampen kun hadde ett tap og kunne me seier ta over ledelsen i gruppen ble utspilt av ett veldig bra Staallag. Trener Jostein Fundingsland sier at seieren kom av en solid laginnsats og laget var veldig bra offensivt. Målscorere for Staal: Asgeir Austigard 3, Jørgen Sandvik 2, Sondre Strømsnes, Håvard Barkved og Ole Joakim Bø.

Staal er etter seieren på en fin 4 plass. i 1 div. og bør ha muligheter til å kjempe på øvre halvdel i år. Neste kamp er borte mot Stavanger IF som jo slo Staal ut av NM. Staalguttene er ute etter revansje og den er så absolutt innen rekkevidde på en dag der SIF sitt Alag spiller kamp også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *