DEBY FOR JENTER 2004 – TURNERING PÅ RANDABERG 6. JUNI

Jentene har hatt ca 6 treninger og fikk i dag reise på sin aller første fotballturnering. 15 spreke jenter med foreldre stilte opp på 0845 ferjen i dag morges for å følge spente, skoleklare jenter på turneringen til Randaberg. De stilte med 2 lag og fikk spille 3 kamper hver. Det var ikke noe å si på innsatsviljen til jentene, de spilte mot årsklassen over så det ble store tap, men de kommer sterkere tilbake neste år. Jentene storkoste seg i solen og buå var veldig populær. Når pokalen til slutt skulle deles ut var i alle fall alle tap glemt.

Bildet: Oppe fra venste: Anna Sofie,Hedda, Maria, Lotta, Dina, Tirill, Ingeborg, Charlotte og Mathea
Nede fra venstre: Mathilde, Madelein, Kornelia, Maja, Trine og Tina. Trenerne som ikke fikk være med på bildet er Helge og Bjørn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *