Ny storseier for A-laget

Fredag gikk turen til nord fylket for og spiller mot Nord. Denne gang med buss via rennfast og ferje over til Arsvågen, dette fordi vår faste båtkaptein Helgøy var fullbooket med andre oppdrag. Turen opp gikk greit og laget var fremme i god tid slik at forberedelsen kunne utføres på skikkelig vis. Laget som startet hadde en endring fra forrige kamp, dette fordi vår faste høyre back Vidar var opptatt med soldat tjeneste. Hallgeir og Vegard var derfor enige om at Martin tok over back rollen samtidig som Daniel Hawkens kom inn på midtbanen igjen fra start etter og vært litt små syk forrige uke. Backrollen utførte Martin på en meget tilfredsstillende måte.

Kampen startet ganske jevnt og selv om Staal hadde det meste av banespillet ble det ikke produsert så mange sjanser. Første omgangs eneste mål kom etter 18 minutt på et flott langskudd fra ca. 25 meter utført av Hjelmelandsekspressen Sigve Kleppa, godt teknisk utført skudd som gikk forbi alt av forsvarsspillere og inn nede i lengste hjørne. Trener Hallgeir var ikke fornøyd med første omgangs prestasjoner og spillerne fikk en tydelig og klar instruksjon om at nivået måtte heves i andre omgang. Dette responderte spillerne bra på til gangs, allerede etter 8 minutter av omgangen kom Arne gjennom alene med keeper, men i avslutningsøyeblikket ble han dyttet over ende av en Nord spiller og pipeblåseren (tidligere storskårer Tore Risanger) pekte på straffemerket og ga helt riktig rødt kort til Nord spilleren. Arne satte selv straffen elegant i mål og skårte deretter to nye mål de neste 6-7 minuttene og dermed 4-0 og hvilepuls for treneteamet. Det ble derfor enveiskjøring resten av kampen og Daniel la på til 5-0 på tredje forsøk og Sigve smelte fint inn sitt andre for kvelden. På tampen fikk så Lars Edvard æren av å sette inn sitt første a-lags mål og sluttresultat 7-0.

Mange av våre spillere hadde en god kamp og leser man referatet i SA ser man at samtlige fem spillere som fikk poeng var alle fra Staal, noe som beviser overlegenheten. Da er det bare å glede seg til ny hjemmekamp kommende torsdag 10. juni klokken 19:00.

J. Mæhle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *