Før kampen: Vedavåg

Da er vi kommet til høstssesongens første hjemmekamp og Staal tar imot Vedavåg Karmøy. Staal slo Vedavåg 3-0 på bortebane etter scoringer av Eirik Jøssang, Sindre Fjelde og Arne Dalehaug.  Bortelaget startet sesongen svakt men har spilt seg veldig opp og har kun ett tap (mot et sterkt FKH2) på siste 6 kampene. Vedavåg har kjempet seg opp på den viktige 6 plassen og er nok veldig giret på å være det første laget som tar poeng fra Staal på Jørpeland denne sesongen.

Hjemmelaget startet høstsesongen med skuffende poengdeling mot Randaberg 2 og er nok veldig giret på å fortsette innhøstningen av 3poengene og holde lagene bak seg på trygg avstand. Sola er nå 8 poeng bak mens Brodd også gikk på ett overraskende poengtap mot ett rekordungt Stavanger 2 fremdeles er 10 poeng bak Staal så mulighetene for avdelingseier ser lovende ut. Det var ingen tvil om at Staal savnet Arne Dalehaug i mandagens kamp og Dalehaug vil bli savnet ut denne måneden mens på den positive siden har vi Per Krister Bjørlo, Knut Ivar Tjeltveit og Trond Rossemyr igang igjen etter lange skadeopphold.

I den andre avdelingen har Viking nå erklært at de ønsker opprykk og vil gi EIK kamp om seieren i avdelingen. EIK som forøvrig har forsterket laget med 4 spillere fra vårsesongen så gjenstår det å se om Staal vil gjøre noe for å forsterke laget i høstsesongen eller om Hallgeir og den sportslige ledelsen er trygge på at Staaltroppen er klar for opprykk.

Kampstart er kl. 1830 så møt opp å stått Staal til sin 9 strake hjemmeseier!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *