Erlend Danielsen på vei til Staal

Erlend Danielsen, foto Tor Inge Jøssang

Staal er i sluttforhandlinger med Sandnes Ulf om en låneavtale for tidligere Staalspiller Erlend Danielsen. Klubbene er enige om en låneavtale som strekker seg ut sesongen 2010. Daninelsen gikk til Sandnes Ulf sommeren 2009 fra Staal og var med å spille Sandnesklubben opp i Adeccoligaen. Årets sesong har Erlend vært skadet og har derfor ikke fått bidratt i Adeccospill. Klubbene ser derfor fordeler med at Erlend får matchtrening i Staal ut høstsesongen og at han kan være i tipp topp form foran neste sesong for Sandnes Ulf i Adeccoligaen.

Staaltrener Hallgeir Hinna får nå et hyggelig problem med å plukke laget i tiden som kommer, men ekstra konkurranse skjerper alle og gode spillere har vi alltid bruk for i Staal.

Erlend Danielsen starter treningen med Staal i denne uken.

 

2 hendelser på “Erlend Danielsen på vei til Staal”

  1. Truande tilhengjar

    Viktigt for Staal at Danielsen e tebage, eller Adecco-Erlend så an hette på folkemunne!

  2. SGD Jacobsen :)

    Jeg har stor tro på at Erlend kan bli tungen på vektskålen i den avgjørende opprykksfinalen mot Viking 2. Erlend har tidligere spilt for Viking2 og kjenner dette laget bedre enn sin egen lomme. Erlends farlige driv kan bli viktig for at Staal skal spille i 2 divisjon neste år, og kanskje i Adeccoligaen i 2012. Dette kan vise seg å være en genistrek fra trener Hinna.

    Vi i Brodd forsøkte lenge å få Erlend på utlån til klubben vår, ettersom han bor i Stavanger for tiden, og det ville vært særs gunstig for han å slippe pendling. Men Erlend viste seg å være en lojal type. Han sa selv i kontraktsforhandlingene at han hadde noe uoppgjort i Staal, etter å ha forlatt dem ved to anledninger tidligere.

    Lykke til Erlend!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *