Voll kom til kort

Thomas Mæle gir Ronny Fjermestad kamp om keeperplassen med solid spill for b-laget.

Staal Jørpeland 2 fortsatte sin gode høstform, og tok sin tredje strake seier i fredagens kamp mot Voll på Jørpeland kunstgress. Serietoeren ble sendt hjem med 0-3 i bagasjen. Etter at serieleder Rosseland ble slått 5-1 på mandag, var det allerede på fredag klart for ny rekruttkamp. Staal tok føringen i spillemessig, og spilte til tider riktig så god fotball på kunstgresset. Sondre Strømnæss var førstemann på scoringslista.

Kampen ble aldri spennende, 2-0 kom i starten av andre omgang ved Lars Edvard Danielsen, mens Asgeir Austigard var iskald alene med keeper helt på tampen av kampen.

Volls farligste våpen var lange innkast og andre dødballer. Staal-forsvaret og keeper Thomas Mæle ryddet opp i de fleste situasjonene som oppstod, og det var svært gledelig at Voll ikke klarte å få ballen i mål, til tross for sine vanligvis så farlige salto-innkast. Seieren er også en oppreisning for 6-1-tapet i vårens oppgjør.

Dagens kommentar: «Rondspælt av dredongar» – en av Voll-spillerne etter kampen.

Staal Jørpeland 2 er nå faktisk bare seks poeng fra Nærbø på andreplass, med en kamp mindre spilt. Neste kamp går neste lørdag, borte mot Vigrestad.

Staals lag:

Thomas Mæle

Knut Ivar Tjeltveit – John Petter Nordbø (k) – Stig Lyse – Ørjan Høllesli

Ole Harald Toppe – Jarle Vetrhus Karlsen – Håvard Barkved – Trond Rossemyr

Lars Edvard Danielsen – Sondre Strømnæss

Innbyttere: Asbjørn Jørgensen, Jørgen Sandvik, Asgeir Austigard, Sindre Loug, Vetle Bjørlo Kallesten

3 hendelser på “Voll kom til kort”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *