2 tap for Gutter 13

G13 har hatt to kamper i helga.  Med våre to nye gutter på laget, Haakon og Bjarne Jørgen, dro vi spent avgårde til Varhaug på lørdag.
Vi hadde og med oss Lena(J12), Linda, Therese og Ingrid(J13). Guttene og jentene kom godt i gang og holdt følge med Varhaug til pause med 11-10 til Varhaug.
I andre omgang fikk vi det ikke helt til å stemme i forsvar og da Varhaug satte opp tempoet klarte vi ikke å henge med. Kampen endte med tap 23 – 14.

Søndag sto serieleder, Klepp 2, for tur. Med Kristoffer Erland på skadelista måtte vi få hjelp av Gabriel (G12) i mål. Det var sporty gjort og Gabriel gjorde det bra og hadde noen kjempe redninger! Ellers hadde vi med oss Vebjørn, Tore(G12) og Lena(J12) foruten våre egne gode gutter; Vegard, Tobias L, Tobias B, Kristoffer K, Bjarne Jørgen og Haakon.
Guttane og Lena hadde ingenting å tape. De gikk på banen for å kose seg. De var kjempe flinke alle sammen og følgte Klepp til pause, 10-12.  Etter en spennende 2.omgang endte kampen 20-29 til Klepp 2.

Vi takker guttene og jentene for kjempe flott innsats i helga, og er kjempe glade for å ha fått med oss 2 nye gutter på G13! 🙂 Vi ønsker Bjarne Jørgen og Haakon velkommen med i gjengen!

Hilsen Heidi og Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.