Før kampen: Ålgård

Da er det klart for årets første treningskamp og det er Ålgård som gjester Jørpeland.  Ålgård trenes av tidligere Brynetrener Hans Olav Frette og laget havnet på 10.plass i fjorårets 2. divisjon. Ålgård rykket opp i 2. div etter 2002 sesongen og har siden dette spilt fast på det tredje nivået i Norge. Ålgård slo Bryne i sin første treningskamp for sesongen og virker i så måte å være i god rute.

I god rute virker det også som Hallgeir Hinnas gutter er. Etter å ha sett torsdagens trening så må en si å våre imponert over tempoet og intensiteten så tidlig i sesongen. Foran Ålgård kampen kan en stille mer eller mindre skadefritt om en ser bort fra Sindre Fjelde som enda har noen dager før han er kampklar. Vidar Harestad og Stian Nag slet torsdag med litt sykdom men ventes å være klare. Med så stor tropp tilgjengelig og med ny kamp igjen allerede på tirsdag mot Sandnes Ulf er det trolig at Hallgeir vil ta ut to stk. jevne lag som spiller hver sin omgang mot Ålgård. Det er også ventet at fjorårets Riska og tidligere Ålgårdspiller Frank Eilertsen debuterer for Staal. Eilertsen som er en offensiv spiller med bra fart og god innleggsfot  ser ut til å bli en fin tilvekst til Staaltroppen. Ole Vegard Tveita ventes også å gjøre sin debut i Staalmålet. Hebnes store sønn satt på benken ifjor og spilte på 2-laget men debuten på alaget har latt vente på seg til nå.

Denne spretne karen forventes å debutere i mål for Staal imorgen
Denne spretne karen forventes å debutere i mål for Staal imorgen

Kampstart er kl. 1400 på kunstgresset på Jørpeland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *