Vedlikehold på anlegget

Idrettslaget nyter for tiden godt av arbeidet til en elev og en miljøarbeider fra Strand VGS som har tatt på seg en del forefallende arbeide på anlegget.Dagene går med til små reperasjoner og utbedringer på hele anlegget kan de to fortelle og legger til at de ikke vil bli arbeidsledige på en stund. Anlegget er stort og mange forskjellige oppgaver venter. Forhåpentlig vil anlegget fremstå litt penere når seriefotballen sparkes igang om noen uker. Bildene viser at det sørges for at reklameskiltene rundt fotballbaner festes forsvarlig og skader utbedres. Anleggsgruppa i Staal kan melde at det også jobbes aktivt for å starte opp med en "Seniorgruppe" som også kan ta på seg vedlikeholdsoppgaver på dagtid. Denne gruppa har nå flere navn på lista og vil starte opp med treff med det første. Tanken er å bruke Staaltun som en felles møteplass for kaffi og drøs samt ha en arbeidsøkt på anlegget. Staal har stor tro på at dette kan bli populært samt at gruppa kan avlaste vedlikeholdsoppgaver slik at forholdene kan være optimale for alle aktive utøvere og trenere på alle nivå i klubben.

2 hendelser på “Vedlikehold på anlegget”

  1. Kjempebra at dette arbeidet blir gjort. Stor forandring allerede etter rydding utenfor garderobene. Takk til dere som gjør dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *