Endelig seier igjen for Gutter 14

Etter to klare tap på bortebane mot Viking og Avaldsnes var det torsdag kveld klart for hjemmekamp mot Havdur.

Havdur spilte et ultra offensivt forsvar, nesten mann mot mann i midtrekka. I starten av kampen var Staal konsentrerte og spilte seg fint gjennom ved flere anledninger. Staal var i føringen stort sett med ett og to mål i første omgang. I forsvar jobbet forsvaret bra og Glenni hadde flere flotte redninger. Havdur hadde en meget god skytter samt hurtige og gode kontringer. Til pause var stillingen 8-6 til Staal.

Andre omgang startet forrykende og Staal kom i ledelsen med 5 mål, begynte å slappe litt av og lot Havdur utligne 4 ganger før Staal igjen gikk i føringen denne gang med 4 mål. Da gjensto 4 minutt av kampen. Spillerne ble litt passive og usikre, feilpasninger og tekniske feil gjorde at Havdur igjen kom tilbake. Da det gjensto 30 sekunder av kampen ledet Staal med ett mål og Havdur hadde ballen. I tillegg hadde Staal en spiller utvist, han kom innpå 10 sekunder før slutt og var med i mur da Havdur fikk mulighet for direkte skudd etter at kampen var slutt. Skuddet gikk over og seieren var sikret, 18-17. En fantastisk jubel fra spillere så vel som tilskuerne avsluttet en spennende og merkelig jevn kamp. En virkelig lagseier.

Spillerne var: Glenni, Ole Kristian (3), Sindre (1), Kristian (2), Tone, Rebekka, Marita (1), Kilen (1), Markus (1), Gustav (3), Ola (2), Tommy (1), Anders (3).

Takk til publikum som virkelig var engasjert og viste idrettsglede og begeistring.

Søndag 27. feb kommer Avaldsnes til Strandahallen, da er det klart for revansj etter tapet på Karmøy forrige søndag. Kampen går kl 16:30.

Velkommen til enda flere publikummere til en ny tett kamp i Strandahallen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *