Staal- Klepp 2-2

Hadde kveldens kamp vært en kamp om poeng ville det vært tidenes ran det som skjedde på Jørpeland Kunstgress. Staal dominerte totalt banespillet mens Klepp lå i forsvar og virket mer eller mindre uinteresserte å forsøke å angripe. Dette er nok ett scenario som en vil oppleve flere ganger på Jørpeland i år og dagens kamp viser at en fremdeles har ett stykke på vei når det gjelder å styre kamper.Litt for ofte velger en den enkle lange ballen inn i midten fremfor å spille seg via den sentrale midtbane eller kantspillere.

Staal var som vanlig farlige på dødball og tok ledelsenmidtveis i 1 omgang  etter en fin corner av Øyvind Alsvik. Corneren fant Sigve K. Christensen som ekspederte den sikkert i mål bak Klepp sin gode keeper. Staal hadde flere gode initiativ men det stoppet med den siste pasningen litt for ofte.

2. omgang fortsatte som 1. omgang med total Staaldominans i banespill men en skapte lite sjanser foran mål. Staal økte ledelsen ved Martin Knutsen som satte inn en retur fra keeper etter innlegg fra Per Krister Bjørlo. Klepp spilte meget solid i forsvar og virket å være fornøyde med kun å begrense tapet men ut av ingenting kom først reduseringen på et kanon langskudd fra 25 meter som keeper Thomas Mæle kun sto å så etter. På sidelinjen snakket en om at det var surt å slippe inn ett mål i en kamp hvor en dominerer så mye og hvor en burde ha vunnet med større marginer men så like før slutt roter Staal det til i forsvar og Klepp sier takk som byr å setter inn 2-2 på ett nytt fint langskudd.Keeper Mæle er arbeidsløs hele kampen men at begge skuddene er så umulige at en ikke rekker å reagere på noen av de virket merkelig.

Klepptrener Damsgård sa i pausen til Staalveteranene på tribunen at det var godt at det var lenge til seriestart men Staaltrener Hallgeir Hinna og hjemmelaget har også endel å jobbe med viser kveldens kamp. Neste Staalkamp blir på treningsleiren i Tyrkia men motstander er fortsatt ukjent.