Vard Haugesund – Staal 2-0

Det ble tap i den siste treningskampen i sesongoppkjøringen. Det sto lenge 0-0, men 2. divisjonslaget Vard Haugesund klarte til slutt å score to mål. Ett på direkte frispark, og ett på straffe.

Det var kraftig vind på kunstgressbanen i Haugesund, noe som satte sitt preg på kampen. Staal hadde medvind i første omgang, og lykkes med å stå litt høyere i banen utover i de første førtifem. En god periode for bortelaget endte med straffe rett før pause. 11-meteren fra Martin Knudsen gikk imidlertid dessverre utenfor.

Andre omgang var preget av mange tøffe dueller, lange baller og den kraftige vinden. Vard hadde ballen mest, og trykket Staal-laget bakover. Hjemmelagets målvakt klarte å slå ballen fra femmeter til femmeter, noe som gjorde det vanskelig å passe på rommet bak forsvarsfireren. Det gikk likevel nesten åtti minutter før Vard fikk ballen i mål. Et direkte frispark fra tjue meter gikk rett i mål. Rett før slutt fikk storscorer Jarle Wee straffe etter kontroverser inni Staal-feltet. Den satte han selv sikkert i mål.

Vard viste idag at de nok blir å regne med i toppen av 2. divisjon. De er et solid kollektiv defensivt som arbeider knallhardt. Det var ikke lett å skaffe seg rom mot Haugesunds-laget.

Dette var siste treningsmulighet  i kamp før alvoret begynner. På tirsdag møter en revansjelysten Staal-gjeng Hana for første kvalikk-runde i cupen.

Staals lag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen

Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Jarle Karlsen – Per Krister Bjørlo

Eirik Jøssang  – Arne Dalehaug

Innbyttere: Ole Vegard Tveita, Lars Edvard Danielsen, Frank Eilertsen, John Petter Nordbø, Kristoffer Ramsland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *