Ny rekord på nettsiden

Gårsdagen ga soleklar ny rekord på nettsiden til Staal da hele 1832 unike brukere var innom. Den gamle rekorden lød på 1555 og var fra samme dag som kvalikken mot Viking 2. Vi vet at interessen for Staal er veldig stor og håper i det minste å kunne få levert bortekampene med liveoppdatering tilbake til fansen.

2 hendelser på “Ny rekord på nettsiden”

  1. Hei!
    Vil det vere mogleg aa ha live oppdatering paa heimekampane ogsaa, for oss som ikkje har moglegheit til aa turen til Joerpeland?

  2. Vår eminente liveoppdaterer fra ifjor e blitt oppmann på alaget så det bler nok dessverre oppdatering i mye mindre grad enn ifjor men kan lova at kampresultat ska komma på siå kjapt itte kampslutt i det minsta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *