Storseier til J16 over Randaberg

Det ble store siffer nok en gang på hjemmebane. Jentene vant 8-1, etter 4 scoringer av Agathe, 3 av Birte og 1 av Id Nag. Stillingen til pause var 7-1, jentene regelrett rundspilte Randaberg hele første omgang. I andre omgang falt tempoet, og vi fikk matchet mange spillere i uvante posisjoner for å stille best mulig forbededt ved evt. skader. Dagens kamp ble ikke like velspilt som mot Madla, da vi ikke fikk i gang kantspillet i samme grad som sist. Imidlertid var samspillet mellom de to spissene våre Agathe og Birte på et veldig høyt nivå, med gode bevegelser og flotte gjennomspill. Også den sentrale midtbanen var flinke til å tre inn i bakrom. Jentene gjør en kjempeinnsats igjen, og det var spesielt hyggelig at det var så mange tilskuere og så på. En av guttene som så på mente det snart var flere tilskuere på J16 enn på A-lagskampene for herrer 🙂 Kjempeflott at så mange stiller opp og heier på jentene, det setter vi pris på. Nå blir det pause til 24. mai, borte mot Vidar, før vårsesongen avsluttes med hjemmekamp mot Hinna 7. juni. Så blir det eliteseriespill til høsten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *