Nye tre poeng

Staal-gutta koser seg på innbytterbenken i kampen mot Valestrand.

Valestrand Hjellvik – Staal Jørpeland 0-4. Scoringer av Lars Edvard Danielsen, Sindre Fjelde og Asgeir Austigard x 2.

Med mange nye spillere inn på laget fra forrige kamp mot Øystese, var det mange som var usikre på hvordan kampen mot nyopprykkede VHFK ville bli. Med Erlend Danielsen suspendert, Vidar Harestad gifteklar, Martin Knudsen i nordsjøen, Eirik Jøssang skadet med overtråkk og en ny formasjon gikk det en stund før det offensive begynte å gli skikkelig for gjestene.

Staal slet med å spille seg fram til de helt store sjansene i første omgang, men da Lars Edvard Danielsen headet inn en corner fra Per Krister Bjørlo ei stund etter hvilen, raknet hjemmelaget og forskjellen på lagene ble klar.

Valestrand spilte tøft fysisk og var gode på dødballer. De klarte å skape noen sjanser gjennom frispark og cornere. Likevel maktet ikke laget med divisjonens friskeste supportergjeng å utfordre Staals nykomponerte forsvarsfirer nevneverdig.

Kaptein Sindre Fjelde tok ansvar og scoret det viktige andremålet. Han var nok litt heldig da frisparket gikk direkte i mål, men scoret likevel for andre kamp på rad.

Asgeir Austigard viste fram sine avslutteregenskaper og puttet to. Asgeir er en spiller som vil bli savnet når han flytter nordover for å gå på folkehøyskole.

Neste kamp er hjemme på Jørpeland stadion på fredag mot Djerv 1919. B-laget spiller hjemme mot Buøy IL allerede på mandag. Den kampen starter kl. 1900.

Staals lag:
Thomas Mæle
John Petter Nordbø – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Espen Helland
Øyvind Alsvik – Sigve Kleppa Christensen – Jarle Karlsen – Trond Rossemyr
Per Krister Bjørlo
Asgeir Austigard

Innbyttere: Helge Bjørheim, Pål Fjelde, Lars Edvard Danielsen, Jørgen Helland, Kristoffer Ramsland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *