Nasjonal innsamling av brukte mobiler i ditt nabolag

I løpet av august og september kan du være med på et løft for miljøet! Staal Jørpeland vil i samarbeid med Telenor og Norges Idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon. Vi kommer til ditt nabolag for å bidra til at brukte mobiler kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

Ved å gi din brukte mobil til Staal Jørpeland så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for Staal Jørpeland, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk.

Husk å ta ut SIM kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Vi kommer med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.

Vær med på et løft for miljøet, og støtt ditt lokale idrettslag ved å finne frem dine brukte mobiler til den nasjonale dugnaden som kommer til deg i løpet av august/september. Nærmere info om innlevering kommer i løpet av august.

Takk for din støtte!

Staal Jørpeland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *