Nytt 2-4 tap for J16

Mot et tøft og til tider stygt Eiger lag, ble det nok et tap for jentene. Med en svært ufin trener på motstanderlaget, og en dommer som ikke håndterte situasjonen, ble kampen preget av mange stygge tacklinger bakfra, som hadde ført til minst tre røde kort i hvilken liga som helst. To rene nedsparkinger gikk utrolig nok også dommeren forbi. Dommeren ga også treneren marsjordre etter gjentatte stygge kommentarer, men dette nektet treneren å etterkomme!!! Hvorpå dommeren fortsatte spillet, som om ingenting hadde skjedd! Selve kampen var et stort steg fremover, vi utspilte Eiger langs bakken hele kampen, men presisjonen fra 25m og inn var for dårlig, samt at jentene hadde en smule beslutningsvegring i avslutningsøyeblikkene.
Målene ble satt inn av Ida N og Amanda. Stor honnør til jentene som i hovedsak klarte å unngå å bli påvirket av alle utenomsportslige hendelser, og jobbet intenst i samfulle 80 minutter. Neste kamp går hjemme mot Hinna tirsdag 5 sept.

1 hendelser på “Nytt 2-4 tap for J16”

  1. Oswaldo Ardilles

    Hvis treneren nekter å forlate sidelinjen så blir nok det tatt med i dommerrapporten og vil få konsekvenser for Eiger. Tror neppe det er mange som avbryter en J16 kamp av den grunn. Ellers må jeg si det er litt rart at man prioriterer et J16 lag foran et A-lag når det gjelder spillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *