Borteseier mot Forus/Gausel

G95 slo torsdag Forus/Gausel 8-2 på «Knutepunktet»-kunstgressbane. Bortelaget startet best og hadde ballen mye, men tempoet var ikke høyt nok og det ble alt for mye småspill. Derfor var det hjemmelaget som først tok ledelsen etter at en corner ikke ble klarert. Det var imidlertid første og siste gang Forus fikk særlig mye å juble for. Staal svarte nærmest umiddelbart ved Alexander Schmidt, som satte ballen i mål via begge stolpene. Fra da av var resten av 1.omgang stort sett enveiskjørt. Tempoet i pasningsspillet ble høyere, og det ble slått flere avgjørende baller fremover i stedet for støttepasninger bakover.
Til pause stod det 7-1 til Staal, etter mål av Geir Magne Staurland, Jone Hjorteland, to dødballmål av Morten Bjørlo og nye to scoringer av Schmidt. I 2. omgang fikk Forus et trøstemål på frispark, før Mathias Bringaker fastsatte resultatet til 8-1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *