Sterk sesongavslutning

Trond Rossemyr har virkelig prikket inn storformen til slutten av sesongen.

Staal Jørpeland – Kopervik 3-0. Scoringer ved Trond Rossemyr 2 og Arne Dalehaug. Sesongen er med det over for Staal-herrene. En solid seier i siste kamp.

Etter en litt famlende start tok hjemmelaget mer og mer over utover førsteomgangen. 1-0 kom etter et flott angrep rullet opp på høyresida. Pål Fjelde satte opp Kristoffer Ramsland som igjen sendte en fin pasning til Øyvind Alsvik på høyrevingen. Lynvingen slo et godt innlegg som gikk helt over på bakerste stolpe. Der ventet lynving nummer to, Trond Rossemyr. Han timet headingen perfekt og plasserte ballen utagbart i nettet.

Mens Staal avsluttet sterkt i førsteomgang, gikk det litt tyngre i starten av de siste 45. Ingen av lagene skapte noe særlig, og kampen var ikke veldig severdig. Det tok seg imidlertid opp utover omgangen. Dagens mann var på plass igjen. Trond Rossemyr lobbet et vakkert volleyskudd med høyrefoten over Kopervik-keeper Rune Solhaug. Toppscorer Arne Dalehaug satte inn sitt 18. for sesongen da han plasserte en corner i nettet.

Alt i alt en meget komfortabel hjemmeseier. Nå venter en b-kamp borte mot SIF2 på mandag. Etter dette har hele troppen ferie. Vi tar en velfortjent ferie etter 26 kamper. Både Fyllingen og Brann 2 vant sine siste kamper. Med det endte Staal på tredjeplass med 63 poeng. Det er verdt å merke seg at det er ni poeng mer enn EIK som mest sannsynlig rykker opp fra Rogalands-pulja. Det avhenger dog av at Start sitt a-lag rykker ned fra eliteserien. Ellers nevner vi også at Jone Hjorteland fra Skiftun fikk sin debut for a-laget. Velfortjent for 16-åringen!

Kopervik sitt referat.

Strandbuen.no

Staals lag:
Thomas Mæle
Pål Fjelde – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Kristoffer Ramsland – Trond Rossemyr
Lars Edvard Danielsen – Arne Dalehaug
Innbyttere: Helge Bjørheim. Jone Hjorteland, John Petter Nordbø, Sander Nag, Jørgen Helland, Daniel Tungland. Jarle Karlsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *