G95 avsluttet med stil

Etter en høstsesong der både Staal og Vardeneset stod ubeseiret, skulle G16 1. div avd 01 Høst avgjøres i sesongens siste kamp i Tasta Idrettspark. Et redusert Staal-lag gikk rett i strupen på hjemmelaget, under svært vanskelige spilleforhold, med fire 97-modeller i startoppstillingen.
Den aggressive starten ga fort resultater, og Mathias Bringaker fikk æren av å sette inn kampens første mål etter en vakker pasning av Arne Filip Nygaard.

Ut over omgangen kom Vardeneset mer og mer inn i kampen, og 0-1 ble stående til pause.
I 2. omgang ble bortelaget satt under press, med kraftig motvind og lite hjelp fra dagens dommer, så Vardeneset snudde det hele i sitt favør i løpet av få minutter. I med at Staal var avhengige av minst uavgjort for å sikre seriegull, måtte det hentes frem en enorm vilje og karakterstyrke for å komme tilbake i kampen under de daværende værforholdene, og spillerbenken brøt ut i ville jubelscener da Arne Filip Nygaard utlignet til 2-2, etter flott forarbeid av Jone Hjorteland.
Få minutter før slutt plasserte Geir Magne Staurland Staals tredje ball for dagen bak hjemmelagets keeper, og satte med det punktum for 10 år med guttefotball.
En flott lagseier, der spesielt de fem 97-spillerne som var med i troppen bør trekkes frem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *