Besøk fra Viking HK

Trener Morten Ørevik, André Barka og keeper Matias Lønning

Tirsdag forrige uke hadde vi besøk fra Viking HK med Morten Ørevik og Thor-Magnus Five. Dette er en del av samarbeidsavtalen som Staal Håndball har inngått med Viking HK. En del av denne går på at vi får 5 besøk fra 2 A-lags spillere som vil være med på 2 treningsøkter. I går var det gutter og jenter 13 som hadde første timen. Økten starten at Morten og Thor-Magnus fortalte litt om hvordan de trener i Viking, og hvor viktig der er med innsats på trening, ernæring og hvile for å bli en god håndballspiller. Videre fikk de trening i pasningsspill, rush, finter og forsvar før det hele ble avsluttet med å spille med blandede lag.

Neste økt var med Gutter 15 og Herrer B-lag. En kjørte samme start her med passningspill og rush. Videre ble det fokus på forsvarsarbeid, finter og spill 3 mot 3 og 2 mot 2.

Trenere og spesielt spillere var veldig fornød med treningsøktene og Staal ser fram til de neste besøkene fra Vikingspillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *