Grasrotandelen – Det nytter!

Idrettsglede og begeistring, her fra Lyngdal Cup

Forrige ukes webside-oppfordring til Staals medlemmer om å verve  grasrotere resulterte i flere nye! Dermed renner stadig mer grasrot-kroner inn i Staal-kassen. Supert!!!

Denne uka oppfordrer vi alle Staal-medl. til spesielt å henvende seg til arbeidskamerater og event. studiekamerater.  Spør dem om de kan tenke seg å støtte idrettslaget vårt – uten at det koster en eneste krone!

Det er lett å registrere seg hos kommisjonærene – f. eks. Narvesen, Rema, Rimi, Helgø etc. De som registrerer seg via internett  eller mobil, trenger Staals org.nr. 985 336 911. Derfor kan det være lurt å notere dette på en lapp og ha med på arbeidsplassen/skolen.

Vi håper alle gjør en innsats!  Husk dette blir inntekter som kommer hvert år framover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *