Poengdeling for Gutter 14

G14 Spilte mot Viking 3 på Tau 6. des.

Guttene gikk veldig forsiktig ut. Det var ikke mye sprut og fart i kampen fra noen av laga. Viking fikk det første målet, men vi tok raskt ledelsen og ledet med 3 mål på det meste. Så  begynte vi å tulle med feilpasninger og dårlige mottak. Dette førte til kontringer fra Viking, som gikk til pause med 10-7.

Guttene kom bedre igang i 2.omgang, men manglet forsatt fart og glød både i angrep og forsvar. Kampen lå og vippet fram og tilbake stort sett hele omgangen, hvor det var Viking som var det førende laget. I det alarmen går på stillingen 17-18 til Viking, står vi klar til å ta et frikast. Vegard er på benken og blir byttet innpå for å ta kastet. Han setter ballen i mål og vi er heldige og lettet som kan gå av banen med 18-18.

Best på laget idag var Kristoffer E i mål, som kan ta mye av æren for at vi reddet et poeng. Bra jobba Kristoffer! Laget; Vegard(11), BJ(4), Tobias B(2), Kristoffer K(1), Simen, Matias, Tobias L, G13- Tore og Vebjørn.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *