Seier på lavgir

A-laget spilte borte mot Kåsen søndag ettermiddag.

Etter en heller svak start lå Staalguttene under 5-1, før de tok seg litt sammen og gikk rett i ledelse 5-7. Derfra og nesten til slutt vekslet lagene om ledelsen. Først de siste 10 minuttene klarte bortlaget å få det nødvendige overtaket. Sluttresultatet ble 31-36.

Staal hadde en heller laber dag på “jobb”. Utrolig mange sjanser ble sløst vekk med svake og ukonsentrerte avslutninger. Laget manglet også den “”spruten” de har vist de siste kampene. Kåsen viste skikkelig kampvilje, men det holdt ikke helt til å slå guttene fra Jørpeland.

Neste kamp for Staal er allerede onsdag i Strandahallen. Da kommer bunnlaget SIF 2 for å måle krefter med serielederen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *