Ny seier og fortsatt tabelltopp

Håndballherrene hadde onsdag besøk av bunnlaget SIF 2. Det endte med klar seier 35-24, men det kladdet noe innledningsvis.

Som i sist kamp mot Kåsen, havnet Staal bakpå med 1-5 før de begynte å spille håndball. Hjemmelaget tok ledelsen for første gang i kampen på stillingen 9-8 etter ca 20 min. Derfra og ut var det ingen tvil om at begge poengene ville bli igjen på Jørpeland.

Kveldens kamp var flere hakk opp fra siste søndags labre forestilling mot Kåsen. I dag manglet også en skadet Ivar Melberg og det tok litt tid før laget fungerte uten playmakeren. Vi håper allikevel at Ivar er tilbake til kampene på nyåret.

Laget har hatt en flott høstsesong. De er ubeseiret, men har spilt 2 uavgjorte på bortebane. Nå kan laget ta en vel fortjent juleferie som serieleder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *