Første kamp for gutter 15 i 2012

12. januar, var det duket for årets første hjemmekamp for Staal G96. Det var kamp mot Åkra, og de tapte vi mot på Karmøy. Kampen starta forholdsvis rolig, men tempo og innsats tok seg opp utover. Spesielt andre omgang var bra. Da var det flere som varta opp med flotte enkelt prestasjoner og vi jobbet godt sammen som eit lag. Vi kriga for hverandre, spesielt i forsvar.

Gustav Skjæveland og Kristian Seljeskog bemerket seg begge positivt i denne kampen. Kristian dirigerte laget bra og jobbet utrettelig, Gustav hadde bra kontroll i forsvar og angrep hvor han finta begge veier i tillegg til å skyte fra distanse. Keeper Ola Skjæveland, spilte seg opp utover i kampen og stengte buret utover i andre omgang. Han hadde også en kontrings passning som er en av de flottare eg har sett, uansett nivå. Det var en flott prestasjon av Tobias Lidegran som som klarte å ta i mot passningen, den gikk tross alt over heile banen.

Tobias var bare ein av dei fire 97 modellene som var med i dag. De andre var Vegard Kjellevold, Kristoffer Klausen og Kristoffer Erland. Alle var veldig delaktig, Vegard med noen flotte mål fra kant som er ein uvant posisjon for han. Kristoffer Klausen var ivrig og god i både angrep og forsvar, og det er uflaks at han ikkje kom på skåringslista. Kristoffer Erland tok over for Ola i mål når det var ca 15 minutter igjen, og gjorde sakene sine godt. 

Ole Kristian Larsen Høllesli var god på strek lagte straffer, scoret mål og tok returar. Kristoffer Kilen og Bjørnar Bergeland spiller fast ving på laget vårt. De brøt også flere barrierer. Kristoffer Kilen satte eit skudd i mål etter ein fin gjennomløpning. Bjørnar fikk seg også eit kontringsmål. Tilslutt innkasserte vi ein 25-20 seier, og ein tidlig bursdags presang til Ola som har bursdag den 13. På lørdag den 14. januar, skal vi spille borte mot Viking og da satsar vi på å få gi Gustav en fin bursdags presang siden han har bursdag denne dagen.

Dei som var med var: Anders Barka, Kristian Seljeskog, Gustav Skjæveland, Ola Skjæveland, Kristoffer Kilen, Bjørnar Bergeland, Ole Kristian Larsen Høllesli, Vegard Kjellevold, Kristoffer Erland, Kristoffer Klausen og Tobias Lidegran.
Markus Jansen og Sindre Sunde var ikkje med i dag.

Anders Barka – referent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *