Gutter 15 mot Viking i Hetlandshallen

Viking satser skikkelig på rekrutteringen i klubben og dette laget leder tabellen, de vant serien i fjor og Staal har ikke vunnet over dem på 1,5 år.

Kampen åpnet bra, Staal tok ledelsen og jobbet bra i forsvar, fikk en følelse av virkelig tente gutter i starten. Og for en forsvarkamp dette ble, Viking guttene var veldig kjappe og gjorde solide pådrag hver gang de hadde ballen. Forsvaret sto opp beintøft i seks null formasjon og tok etterhvert alle skuddforsøk fra distanse. I angrep lugget det litt i starten, men så bestemte Anders Barka seg for å trøkke til litt mer i skuddene og det gjorde susen.

Resulterte i 10 scoringer bare i første omgang samt fine innspill til Ole Kristian på linja som satte ballen i mål. Til pause ledet Staal 19-13, så mange mål har vi aldri scoret på en omgang mot et så bra lag. Dommerne tillot veldig hardt spill og det ble litt høy temperatur utover i kampen.

Da andre omgang starte satte Viking umiddelbart mannsoppdekning på Anders. Det gjorde de andre spillerne litt usikre i starten men de tok ansvar og satte sjansene vi kom til. Viking kom likevel sterkere og forspranget krympet sakte men sikkert. Da det gjensto 50 sekund av kampen ledet Staal med ett mål. Viking maktet å sette inn ytterliger et mål til på tampen og det ble uavgjort.

Men all honnør til guttene som viste at de helt klart spiller jevnt med de beste lagene i divisjonen.

 

Spillere som var med mot Viking: Anders Barka, Kristian Seljeskog, Gustav Skjæveland, Ola Skjæveland, Bjørnar Bergeland, Ole Kristian Larsen Høllesli, Sindre Sunde, Kristoffer Erland, Kristoffer Klausen, Tobias Bowitz og Tobias Lidegran.

Tom Barka – referent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *