Før kampen: Frøyland

Staal spiller tirsdag kveld kl. 1900 årets første treningskamp etter å ha fått avlyst sine tre første oppsatte kamper. Dagens motstander er Frøyland som rykket opp igjen etter ett kort opphold i 4. div. Laget trenes av tidligere Bryne- og Brannspiller Asgeir Kleppa. Det har vært en rekke utskiftninger i Frøylandtroppen foran årets sesong og troppen til Kleppa er veldig ung sett bort ifra superveteran Hans Kristian Håland som fremdeles vet hvor målet står. Fra fjoråret har en mistet nøkkelspillerene Sigbjørn Skjæveland og Øystein Rugland begge til Ålgård mens midtstoppertalentet Marius Lode fremdeles er sterkt ønsket av Bryne. Frøyland har spilt 2 treningskamper allerede og har slått Figgjo 5-0 samt spilt 1-1 mot Rosseland.

Staal har som tidligere nevnt ikke spilt kamp enda og ligger nok litt etter i terrenget i forhold til de to siste årene på samme tid. En har slitt litt med skader i troppen og har derfor ikke fått trent skikkelig på formasjonsspill. Når det er sagt så har en trent under perfekte forhold i Ryfylkehallen så grunnlaget til de disponible spillerene skal være det beste. Nykommer Øyvind Hompland har vært skadet en stund men er nå i trening og vil være klar til neste kamp mot Viking 2. Staals andre nykommer Even Østensen er klar for sin debut og vil starte på topp for Staal idag.

Kampstart er kl. 1900 på kunstgresset så ta turen å se årets første Staalkamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *