Tap i årets første kamp

Frøyland slo Staal 3-1 på Jørpeland tirsdag kveld i en noe merkelig kamp. Hjemmelaget hadde ballen mer eller mindre hele tiden men Frøyland var hele tiden farlige på sine kjappe, presise kontringer. De aller fleste kontringene kom etter unødvendig balltap fra Staal sin side og kontradekningen var også for dårlig. Preben Hellvik imponerte for bortelaget med sin hurtighet og aggresivitet og blir en fin signering for Frøyland denne sesongen.

Staal spilte med ny formasjon og det så ut som spillerene slet litt med å finne sine posisjoner offensivt. Litt for ofte ble det litt for trangt og selv om venstreback Sigve K. Christensen var frisk og mye oppe på sin side så fikk ikke Staal utnyttet kantene godt nok. Debutant Even Østensen var god i sin debut for Staal på topp og scoret også hjemmelagets mål etter pågående angrepsspill.

Selv om det kun var en treningskamp og sågar årets første så viste kampen at Staal har masse å jobbe med fram mot seriestart. Den bakre firer og keeper som var «toppet» rotet veldig i posisjonering defensivt og virket litt «rustne» i samhandlingen. På midtbanen gjorde Morten Bjørlo en god kamp mens Arne Dalehaug var aktiv som indreløper.

Staal manglet igår flere spillere ute med skade men Staaltroppen virker litt tynnere enn de to siste årene og om en skal kjempe om opprykk gjennom en lang sesong så fortsetter nok jakten på forsterkninger for Staals trenerduo.

Staal – Frøyland 1-3 (0-2)

Staal: Thomas Mæle- Øyvind Alsvik, Sindre Fjelde, Stian Nag, Sigve K. Christensen- Jarle Karlsen, Morten Bjørlo, Trond Rossemyr (Daniel Høllesli), Kristoffer Ramsland, Arne Dalehaug- Even Østensen

Tilskuere: 100

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *