Damelaget setter kurs for Danmark

Damene reiser på treningsleir til Fjerritslev i Danmark fra onsdag til søndag. Troppen består av 27 spillere og 11 ledere/familimedlemmer. I tillegg får vi besøk av Ingjerd Alsvik, som slutter seg til troppen torsdag morgen. Det legges opp til to treningsøkter torsdag, en trening og to kamper fredag, og en trening og to kamper lørdag. Motstanderene blir Fortuna Hjørring (2 div), Brønderslev (4 div), Fjerritslev (5 div) og Fortuna Hjørring U18. Begge lagene får dermed to kamper hver. Treningsanlegget skal ha gode fasiliteter, med 10 fotballbaner, gymsal, svømmehall osv. Vi gleder oss til å få sveiset gjengen enda tettere sammen og ser frem til seriestart om en måned 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *